Τρόποι Αποστολής/Παράδοσης

Η παραλαβή της παραγγελίας σας στο home-in-style.gr μπορεί να γίνει με 2 τρόπους. Μπορείτε είτε να την παραλάβετε στην πόρτα σας είτε στο κατάστημα μας. 

Αποστολή Παραγγελίας

To home-in-style.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα του σπιτιού σας σε συνεργασία με 3 εταιρείες courier (ΕΛΤΑ Κούριερ, Γενική ταχυδρομική, ACS courier), χωρίς να χρεωθείτε τα μεταφορικά σε όλες τις παραγγελίες πάνω από 20 ευρώ εάν επιλέξετε ΕΛΤΑ Κούριερ. 

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απ' τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ' αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα της ταχυμεταφορικής με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στέλνουμε μέσω sms και e-mail. 

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. 

Όλες οι παραγγελίες αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες). Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς ακριβώς την ημέρα που θα συλλέξουμε τα προϊόντα. 

Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απαιτήσετε την παραγγελία σας νωρίτερα, μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε πως μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την έχετε το συντομότερο δυνατόν. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Παραλαβή από το κατάστημα

Για να σταλεί εκεί η παραγγελία σας, επιλέξτε απλά παραλαβή από το κατάστημα που επιθυμείτε στο στάδιο του check-out σε περίπτωση που κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή ζητήστε το μας αν κάνετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου.

Μόλις η παραγγελία σας φτάσει στο κατάστημα που έχετε επιλέξει θα ενημερωθείτε με sms και e-mail για να γνωρίζετε πότε μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε. Οι παραγγελίες μπορούν να κρατηθούν σε αναμονή έως και 10 ημέρες αφότου λάβετε την ειδοποίηση πως έχουν φτάσει στο κατάστημα.

Στα καταστήματά μας επίσης μπορείτε να δείτε από κοντά ένα μεγάλο μέρος της συλλογής μας σε σεντόνια, ριχτάρια, πετσέτες, τραπεζομάντηλα, εποχιακά είδη (παπλώματα, κουβερλί, παπλωματοθήκες κλπ) και άλλα λευκά είδη και είδη διακόσμησης.

Διαδικασία Επιστροφής:

Επικοινωνείτε με email στο info@home-in-style.gr ή στο τηλέφωνο 2744302194 προκειμένου να εγκριθεί η επιστροφή σας.

Όροι επιστροφής:

Η αίτηση επιστροφής ή αλλαγής δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες από την ημερομηνία παράδοσης βάσει των εγγράφων παραλαβής. Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών, το κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος.

Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από το κατάστημα μας στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.

Λανθασμένες αποστολές:

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, η επιστροφή του θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την παραλαβή του.– Στην περίπτωση αποστολής λάθους κωδικού ή ελαττωματικού προϊόντος δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση σας για την αντικατάσταση.

Αλλαγές:

– Αλλαγές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί online μπορούν να γίνουν και στο κατάστημα μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2744302194 ή να στείλετε email στο: info@home-in-style.gr

Ωράριο καταστημάτων: Δευ-Τετ-Σαβ: 10:00-17:00 & Τρ-Πεμ-Παρ: 10:00-21:00