Το κατάστημα μας

Το κατάστημα μας εδρεύει στο Λουτράκι εδώ και αρκετά χρόνια καλύπτοντας με ευχαρίστηση τις ανάγκες των καταναλωτών, εγγυώντας την ποιότητα των εμπορευμάτων της και τις χαμηλές τιμές. Η συλλογή των λευκών ειδών μας απευθύνεται σε όλους τους χώρους ενός σύγχρονου και παραδοσιακού σπιτιού, καθώς και σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

Αγοράστε οικονομικά ριχτάρια, κουβέρτες, σεντόνια 100% βαμβακερά, πετσέτες, παπλώματα, βαμβακοσατέν, μαξιλάρια ύπνου, παιδικά σεντόνια, μπεμπε, τα πάντα για το σύγχρονο σπίτι. Εξυπηρετούμε τις περιοχές: Κόρινθος, Λουτράκι, Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Μέγαρα. Αποστολή δωρεάν σε όλη την Ελλάδα από το eshop μας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε σεντόνια, κουβέρτες, παπλώματα, κουβερτοπαπλώματα,  κουβερλί, πετσέτες, μπουρνούζια, τραπεζομάντηλα, ριχτάρια, μαξιλάρια ύπνου, μαξιλάρια διακοσμητικά, μαξιλαροθήκες, πετσέτες κουζίνας, πετσέτες θαλάσσης, αλλά και λευκά είδη για δώρα γάμου ή/και βάφτισης.

Η εταιρία μας έχει την χαρά να φιλοξενεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα τις μεγαλύτερες εταιρίες λευκών ειδών.

Σταθερή πολιτική του Home in Style είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές, τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε συνάρτηση με την διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων.

Επωνυμία: ΓΙΑΝΝΗ Χ. ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ

ΑΦΜ: 151336580

Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 1 Λουτράκι ΤΚ 20300