Βαμβακοσατέν σεντόνια. Τι τα κάνει τόσο ξεχωριστά;

Βαμβακοσατέν σεντόνια. Τι τα κάνει τόσο ξεχωριστά; - Home in Style

Κοιμηθείτε με στυλ. Κοιμηθείτε με πολυτέλεια. Αυτή είναι η ιδέα πίσω από τη νέα σειρά σεντονιών Luxury Cotton Sateen Collection του Home in Style. Διαθέσιμα σε 17 σχέδια, αυτά τα σεντόνια από 100% βαμβάκι είναι μαλακά, μεταξένια και έχουν το πάχος 220 κλωστών.

Το βαμβακερό σατέν έχει λεία, στιλπνή επιφάνεια, υπέροχη γυαλάδα και απαλή αίσθηση στο χέρι. Είναι πιο σφιχτά υφασμένο από άλλα βαμβακερά. Έχει το ίδιο βάρος και πάχος με τα ελαφρύτερα υφάσματα. Οι κλωστές είναι σφιχτά υφασμένες μεταξύ τους, γεγονός που προσδίδει στο βαμβακοσατέν τη χαρακτηριστική του απαλότητα.

Τα σεντόνια μας είναι 100 τοις εκατό βαμβακερά. Ένα μαλακό, άνετο σεντόνι  είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το σώμα σας.

Τι κάνει λοιπόν τα σεντόνια μας να ξεχωρίζουν;

Χρησιμοποιούμε τα πιο πολυτελή βαμβακερά υφάσματα που είναι διαθέσιμα. Κάθε ένα από τα σεντόνια μας είναι κατασκευασμένο από 100 τοις εκατό βαμβάκι μακράς πλέξης, όχι βραχείας πλέξης

Εν κατακλείδι, το βαμβακερό σατέν υφαίνεται με ένα μοναδικό μοτίβο από νήματα ινών μακράς πλέξης που μοιάζει με σατέν. Αυτή η ύφανση δημιουργεί σφιχτές, γυαλιστερές ίνες, που παρέχουν μεταξένια απαλή αφή και αίσθηση. Τα βαμβακερά σατέν σεντόνια είναι μαλακά, άνετα και αναπνέουν, ενώ η αντοχή τους στις ζάρες τα καθιστά εξαιρετική επιλογή.

 

Ανάγνωση επόμενου

10 πιο δημοφιλή στυλ εσωτερικής διακόσμησης - Home in Style
Συμβουλές για τη φιλοξενία των επισκεπτών σας - Home in Style

Αφήστε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Προτεινόμενες συλλογές