Συμβουλές για τη φιλοξενία των επισκεπτών σας

Συμβουλές για τη φιλοξενία των επισκεπτών σας - Home in Style

Μετά από ένα χρόνο κοινωνικής αποστασιοποίησης, το να έχετε ανθρώπους να μένουν στο σπίτι σας μπορεί να σας φαίνεται σαν ένα μεγάλο βήμα. Ένα συναρπαστικό βήμα! Γνωρίζουμε ότι η επανασύνδεση με την οικογένεια και τους φίλους που σας έχουν λείψει είναι αρκετή για να κάνει τον καθένα να νιώσει σαν στο σπίτι του. Αλλά για παν ενδεχόμενο, έχουμε μερικές συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι οι διανυκτερεύοντες επισκέπτες σας θα έχουν μια καταπληκτική διαμονή.

Τακτοποιήστε

Κάντε ένα καλό καθάρισμα στον χώρο σας. Οι καλεσμένοι σας είναι πιο πιθανό να παρατηρήσουν τις λεπτομέρειες που παραβλέπετε καθημερινά. Έτσι, το καθάρισμα όλων των γωνιών και των χαραμάδων είναι εξαιρετικά σημαντικό. Αυτό περιλαμβάνει το ξεσκαρτάρισμα, το σφίξιμο αυτών των ταλαντευόμενων πόμολων των πορτών, την αντικατάσταση των λαμπτήρων, την οργάνωση του ψυγείου σας ή της αποθήκης στο μπάνιο και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος που μπορεί να συχνάζουν οι καλεσμένοι σας.



Τελικά, θέλετε οι επισκέπτες σας να έχουν μια υπέροχη διαμονή. Διατηρήστε τα πράγματα δροσερά και άνετα προσθέτοντας ένα κάλυμμα στρώματος στο κρεβάτι των φιλοξενούμενων. Όχι μόνο προσθέτουν ένα στρώμα για έξτρα άνεση, αλλά βοηθούν επίσης να διατηρούνται τα πράγματα καθαρά και υγιεινά μεταξύ των επισκεπτών.

Διατηρήστε το σεντόνια φρέσκα

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξαπλώνεις σε ένα φρεσκοπλυμένο κρεβάτι. Ειδικά όταν αυτό το κρεβάτι είναι στρωμένο με εξαιρετικά μαλακά και αναπνέοντα σεντόνια. Συνιστούμε τα σεντόνια Luxury collection, ένα καθολικό σεντόνι που αρέσει στο κοινό. Είναι ένα βήμα παραπάνω από τα υπόλοιπα βαμβακερά σεντόνια. Με 220 κλωστές και διακριτική λάμψη, θα εντυπωσιάσουν σίγουρα.

Συνιστούμε επίσης τα πλυντήρια & στεγνωτήρια της LG, τα οποία διαθέτουν τις τελευταίες έξυπνες καινοτομίες πλύσης και στεγνώματος, με προηγμένους κύκλους ειδικά προσαρμοσμένους για πετσέτες & κλινοσκεπάσματα, ώστε να παρέχουν μέγιστη απόδοση πλύσης και φροντίδα των υφασμάτων. Μέσα σε κάθε έναν από αυτούς τους κύκλους μπορείτε να επιλέξετε από πολλαπλές επιλογές - ρυθμίσεις θερμοκρασίας, ταχύτητα στυψίματος και αποκλειστικές επιλογές πλύσης & ατμού της LG, ώστε να μπορείτε να φροντίσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα, όπως βελούδινες ή βαφλιζέ πετσέτες και κλασικά σεντόνια. Ή μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τον κύκλο Normal της LG, ο οποίος διαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες υφασμάτων που χρησιμοποιούν τεχνολογία AI για να ανιχνεύσουν την υφή και το μέγεθος του φορτίου, και στη συνέχεια να επιλέξουν αυτόματα τις σωστές κινήσεις πλύσης, θερμοκρασίες και άλλα για προηγμένη φροντίδα των υφασμάτων χωρίς να χρειάζεται να μαντέψετε.

Έχετε έτοιμες επιπλέον πετσέτες

Όλοι γνωρίζουμε καποιον που κάνει ντους με 2 πετσέτες. Επενδύοντας σε μερικές επιπλέον πετσέτες πριν από την άφιξη των καλεσμένων σας, θα είστε εφοδιασμένοι και έτοιμοι να τους φιλοξενήσετε. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με μια εξαιρετικά απορροφητική πετσέτα. Είναι εξίσου πρακτική και βελούδινη.

Εύκολα προσβάσιμα εφεδρικά

Όταν ξεναγείτε τους καλεσμένους σας στο σπίτι σας, είναι σημαντικό να τους επισημάνετε πού βρίσκονται τυχόν εφεδρείες. Χαρτί τουαλέτας, σαπούνι, οδοντόκρεμα και πολλά άλλα. Όλα αυτά είναι είδη πρώτης ανάγκης που, σε περίπτωση που χρειαστούν επιπλέον, θα πρέπει να αισθάνονται άνετα να τα βρουν. Αποφεύγοντας οποιαδήποτε δυσφορία που μπορεί να προκύψει για τον επισκέπτη σας από το να πρέπει να ζητήσει πράγματα, προσθέτετε στην αίσθηση άνεσης που θα νιώθει στον χώρο σας.

Προετοιμάστε τα σνακ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο άβολο από αμήχανα γουργουρητά στο στομάχι ή μεταμεσονύκτιες λιγούρες όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι. Γι' αυτό, κρατήστε μια καλά εφοδιασμένη ποικιλία για να μπορούν οι καλεσμένοι σας να τσιμπολογήσουν σε οποιοδήποτε σημείο της διαμονής τους.


Και να θυμάστε, το να έχετε πολλά να προσφέρετε είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι οι καλεσμένοι σας είναι πάντα ικανοποιημένοι.

Ανάγνωση επόμενου

Βαμβακοσατέν σεντόνια. Τι τα κάνει τόσο ξεχωριστά; - Home in Style
5 λόγοι για να είστε τολμηροί όταν διακοσμείτε το σπίτι σας - Home in Style

Αφήστε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Προτεινόμενες συλλογές